Event-detail
  • Hora del evento 10:00-18:30
  • Fecha de inicio del evento 2 de July de 2016

En pocs dies arriba la 7ª JORNADA ESPORTIVA d’AFAPAC. Com és habitual al Camp de Futbol Municipal de Tordera (Barcelona) Crta. Estació s/n, tel. 937641053, www.cftordera.com (just al costat del riu, creuant el pont).

Una trobada perfecta per conèixer a altres families i adults amb patologies de creixement. Hi ha tota una sèrie d’activitats organitzades pel dia, detallades més avall, i també hi ha un camp de futbol i piscines de diferents mides.

Confiem que pugueu venir a compartir un dia amb tots nosaltres. Com que l’any passat va ser un èxit, tornem a tenir l’honor de comptar amb la col·laboració d’ SPORTS PTB, l’associació de Joan Pahisa (http://joanpahisa.com/sports-ptb/), amb novetats!

Una altra novetat que presentem aquesta edició és ESPAI RECICLA. És una idea que ens ha arribat de la banda  més jove de l’associació, i hem trobat molt interessant! Esperem que vosaltres també la hi trobeu.

QUÈ és Espai RECICLA? Serà una parada on es podran comprar articles adaptats o no, roba adaptada o no, curiositats…

COM aconseguirem els articles? Doncs de la vostra generositat!  La iniciativa consisteix a portar coses que tinguem per casa que ja no fem servir (han quedat petites o senzillament ja no les utilitzem) cal que estiguin en bon estat i poden ser utilitzades per altres companys. Estem pensant en coses com en material adaptat, on els més petits puguin aprofitar els dels més grans…

QUI la gestionarà? Ha sigut una iniciativa de l’Ot i la Jana juntament amb els seus pares, la Judit i l’Ignasi. La idea és que la parada la gestionin els joves d’Afapac! Tots aquells que vulgueu formar part de l’equip recicla, aviseu-nos i us posarem en contacte amb l’Ot per tal que pugueu ajudar-lo (decorar la parada, posar preus i el que creieu!).

PER QUÈ l’Espai RECICLA?- Primer per aconseguir fons privats per l’associació (aquests productes tindran un preu, i tots els diners que es recullin, es destinaran íntegrament a AFAPAC) I segon, servirà per donar idees de coses adaptades que ens han fet servei i que potser en poden fer a altres.

L’Esforç té PREMI!- Se sortejarà un detall per a tots aquells que hàgeu participat en la recollida de material. (Per un tema de gestió necessitarem saber quin material penseu portar, i avisar a les nenes/nois que gestionin el tema per tal que preparin bé la parada- Envieu-nos una foto per whatsapp o un mail amb una descripció o una trucada) GRÀCIES

Aquest dia, també aprofitarem per vendre loteria d’AFAPAC. Qui en vulgui, cada participació valdrà 2.5€, que en jugareu 2€ al sorteig del “gordo de Navidad” del 22 de desembre. Si algú volgués emportar-se un talonari per compartir-lo amb la família, amics o gent de la feina, caldrà que aboni l’import íntegre del talonari (125€) al moment. Són talonaris de 50 participacions de 2.5€ cadascuna. Recordeu que aquest any…  toca SEGUR!

Un cop enumerades les novetats, us apuntem l’horari de les activitats per què podeu organitzar-vos  el dia!

10.00        Benvinguda i formació d’equips

10.30        Començarà el Partit de futbol

10.30        Activitats per qui no vulgui jugar a futbol:

Boccia. Joc cedit de forma gratuïta per la Federació  D’Esports per persones amb paràlisis cerebral (FECPC) www.fecpc.cat  Gràcies!

Llançament de pes i disc

11.30        Obertura piscina

14.00        CONCURS de truites de patates

14.30        Dinar PAELLA per tothom!

Preu àpat per adult:      8€

Preu àpat per adult SOCI d’AFAPAC:      5€

Preu àpat per nen:         3€

Preu àpat per nen SOCI d’AFAPAC:        0€

(Si algú tingués alguna al·lèrgia o intolerància que ens ho faci saber i ho comunicaríem als cuiners)

 16:00        Sorpresa per a petits i grans.

16:00        Obre les portes l’Espai Recicla

17:00        CONCURS de coques i pastissos

17:15        Entrega de PREMIS a la millor truita i al millor pastís i MEDALLES als esportistes més destacats.

17:30        Excel·lent berenar de coques casolanes!

 

Hi haurà més premis!! Tots els nens que portin TAPS DE PLÀSTIC tindran un premi molt dolç. Aquest any AFAPAC recollirà TAPS per aconseguir finançament per nous projectes de l’associació. Us animem a portar el màxim volum de taps possible, ja que l’empresa PUNT VERD vindrà a Tordera a recollir-los! Feu difusió per tal que la gent de la vostra escola, piscina, esplai… del vostre poble o barri, col·labori a fer un món millor! Entre tots TORNAREM a omplir el camió! Adjuntem cartell perquè pugueu fer-ne difusió.

IMPORTANT! Confiem que tots pugueu assistir a la Jornada d’aquest any a Tordera i puguem passar un gran dia. Reenvieu al correu a qui creieu que pot estar interessat i no l’ha rebut, grans i petits!!! Agrairíem que ens confirmeu assistència abans del dia 15 de juny, omplint el FORMULARI on-line enllaç, per correu electrònic info@afapac.com  o per telèfon: 609 870 016 – Montse Nieto.

Abans de marxar… aprofitem per comentar-vos que per a AFAPAC és IMPORTANT augmentar el nombre de socis. Necessitem fer-nos més visibles i aconseguir més fons propis. Aquestes ens permetran dur a terme més projectes de conscienciació social, donar beques als nostres socis i seguir ajudant a tothom que ho necessiti. Com ja sabeu la quota són 50€ anuals per família, tots els que vulgueu, el dia de la Jornada podreu facilitar-nos les vostres dades per col·laborar.

També us podeu fer socis en aquesta web premen el botó de “Hazte Socio”.