Event-detail
  • Hora del evento 10:00-18:30
  • Fecha de inicio del evento 1 de July de 2017
  • Lugar del evento Camp de Futbol Municipal de Tordera, Crta. Estació s/n

8ª JORNADA ESPORTIVA D'AFAPAC A TORDERA

Benvolguts socis, familiars i amics!

Ja ha arribat la 8ª JORNADA ESPORTIVA d’AFAPAC. Aquest any serà el dia 1 de Juliol de 2017, com és habitual al Camp de Futbol Municipal de Tordera (Barcelona) Crta. Estació s/n, tel. 937641053, www.cftordera.com (just al costat del riu, creuant el pont).

Confiem que pugueu venir a compartir un dia amb tots nosaltres. Tornem a tenir l’honor de comptar amb la col·laboració de SPORTS PTB, l’associació de Joan Pahisa, amb novetats!

També volem repetir amb l’ESPAI RECICLA. On les families poden portar tot tipus de roba, estris o qualsevol cosa que els hi va anar bé i ja no necessiten. És una idea que hi seguim creient, però volem facilitar que tothom pugui mirar, remenar i comprar!! La parada estarà muntada des de bon matí, tot i que les compres només es faran de 16.30 a 17h.

Aquest dia, també aprofitarem per vendre loteria d’AFAPAC. Qui en vulgui, cada participació valdrà 2.5€, que en jugareu 2€ al sorteig del gordo de Navidad; del 22 de desembre. Si algú volgués emportar-se un talonari per compartir-lo amb la família, amics o gent de la feina, caldrà que aboni l’import íntegre del talonari (125€) al moment. Són talonaris de 50 participacions de 2.5€ cadascuna. Recordeu que aquest any… toca SEGUR!

Com ja sabeu la loteria d’aquest any ens han tornat els diners, moltes de vosaltres ja ens heu fet arribar que cediu els diners a AFAPAC, i us ho volem agrair des d’aquí, però tots aquells que vulgueu cobrar els números premiats del 2016, cal que porteu les butlletes premiades el dia de la jornada i us ho abonarem al compte!

Ha sorgit una iniciativa per difondre missatges a favor de la diversitat, 30 segons i 100 likes! la idea és promoure la diversitat en forma de video casolà, de durada max de 30 segons, on es faci referència al slogan d’AFAPAC “En la diversitat hi trobem bellesa i fortalesa“, hi podeu surtir vosaltres, o la família o unes lletres, o lletres humanes, o manequin challenge, o una música… tot s’hi val però que el slogan surti en algún moment, tan pot ser escrit, cantat…i sobretot que transmeti bon rotllo! 😉 Si hi surten persones, que almenys una tingui alguna displàsia òsea. Els presentarem el dia de Tordera, i després els penjarem a la web. Tots tindran un obsequi i el més votat tindrà un premi!

Un cop enumerades les novetats, us apuntem l’horari de les activitats per què podeu organitzar-vos el dia!

10.00 Benvinguda i formació d’equips

10.30 Començarà el Partit de futbol

10.30 Activitats per qui no vulgui jugar a futbol, a càrrec de Sports PTB

11.30 Obertura piscina

14.00 Concurs de truites de patates

14.30 Dinar Paella per tothom!

              Preu àpat per adult : 10€
              Preu àpat per adult SOCI d’AFAPAC: 5€
              Preu àpat per nen: 5€
              Preu àpat per nen SOCI d’AFAPAC: 0€

Si algú tingués alguna al·lèrgia o intolerància que ens ho faci saber i ho comunicaríem als cuiners

16:00 Magia per a petits i grans.

16:30 Presentació esportistes que assistiran als Mundials Talla Baixa a Canadà

16:30-17:00 Obre les portes l’Espai Recicla

17:00 Concurs de coques i pastissos

17:15 Entrega de premis a la millor truita i a al millor pastís i medalles als esportistes més destacats.

17:30 Excel·lent berenar de coques casolanes!

Tots els nens que portin TAPS DE PLÀSTIC tindran un premi molt dolç. Seguim recollint TAPS per aconseguir finançament per nous projectes de l’associació. Us animem a portar el màxim volum de taps possible, ja que l’empresa PUNT VERD vindrà a Tordera a recollir-los! Feu difusió per tal que la gent de la vostra escola, piscina, esplai… del vostre poble o barri, col·labori a fer un món millor! Entre tots TORNAREM a omplirem el camió!

IMPORTANT! Confiem que tots pugueu assistir a la Jornada d’aquest any a Tordera i puguem passar un gran dia. Reenvieu al correu a qui creieu que pot estar interessat i no l’ha rebut, grans i petits!!! Agrairíem que ens confirmeu assistència abans del dia 15 de juny per correu electrònic: info@afapac.com o per telèfon: 615 696 100

Gràcies i fins aviat!

Junta d’AFAPAC